Sostenibilitat

Estem davant d’una crisi climàtica imparable a causa del mal que li estem fent al nostre planeta.

L’augment de les temperatures és la causa directa de les condicions meteorològiques extremes, de la degradació mediambiental, la pèrdua de flora i fauna, l’increment de les desigualtats, etc.

No podem seguir així, no podem seguir alliberant milions de tones de diòxid de carboni a l’atmosfera, generant quantitats monstruoses de residus, desforestant els boscos i fonent el gel de les regions polars.

A OLORS som conscients que ens queda un llarg camí per recórrer per generar un mínim impacte al medi ambient però estem en una constant evolució per millorar en aquest aspecte. El respecte cap a la natura, a les persones i als animals és una prioritat i per això hem pres les següents decisions:

Treballem amb proveïdors locals i nacionals

Sempre que ens és possible, per reduir les emissions de CO2 i donar suport a proveïdors de proximitat. Els nostres proveïdors disposen de certificacions verdes i garanteixen una fabricació sostenible.


Producció a Barcelona

La producció de les espelmes i del perfum té lloc a Barcelona. Apostem per l’ús de cera de soja en comptes de cera d’abella d’origen animal o parafines derivades del petroli. El nostre productor d’espelmes utilitza soja de producció responsable donant suport a la Round Table on Responsible Soy Association (RTRS), una organització global sense ànim de lucre que promou la producció, el comerç i l’ús responsable de soja. Tots els nostres perfums són vegans, és a dir, no contenen cap ingredient d’origen ni derivat d'animals.


Embalatges

Caixes

Fabricades a partir de cartró reciclat en un 90%. El procés d’impressió es realitza amb tinta a base d’aigua, una tinta fabricada a base de soja o altres vegetals en comptes de petroli. Les caixes són 100% reciclables i reutilitzables com a sistema d’emmagatzematge.

Encenalls

Fabricats amb paper kraft 100% reciclat i és totalment reciclable.

Bossetes de cotó orgànic

Cotó 100% natural, orgànic i compostable, fabricat a Elx, Espanya. El cordó està fabricat a partir de cotó regenerat.

Targetes de visita

Fetes a partir de paper ecològic reciclat que prové de boscos gestionats de manera sostenible pel benefici de comunitats, fauna i medi ambient.