Sobre OLORS

OLORS Olfactive Studio és una marca dedicada a elevar el perfum i el sentit de l'olfacte a través de les espelmes.

Volem oferir una experiència olfactiva única i per aquest motiu donem molta importància al procés i a la llibertat creativa.

Tenim la missió de transmetre els nostres valors i explicar la nostra història d'una manera original i diferent, fent que cada persona gaudeixi de cada olor i matís, creant un vincle sensorial únic.

Els nostres valors

01

Creativitat

Aquest projecte neix de la necessitat d'expressar-nos lliurement a través del que més ens agrada fer: perfumeria i comunicació. Creiem fermament que la creativitat és el que ens fa únics i lliures. És el motor del que som, de la nostra essència.

02

Caràcter mediterrani

Som gent que estimem la nostra identitat que defineix el nostre estil de vida. Ens agrada el sol, el mar, prendre un vermut amb olives, la bona gastronomia i per què no dir-ho, una bona migdiada mai fa mal a ningú.

03

Made in Barcelona

Des d'OLORS intentem treballar amb proveïdors locals i nacionals, sempre que ens és possible, per tal d'oferir un producte de qualitat i ser coherents amb la resta de valors que ens marquen.

04

Sostenibilitat

No som perfectes i som conscients que ens queda un llarg camí per recórrer, però estem en constant transformació per millorar la nostra petjada mediambiental.

Les nostres caixes i els encenalls estan fabricats a partir de cartró 100% reciclat, mentre que la bosseta que protegeix l'espelma prové de coto 100% orgànic i compostable, fet a Espanya.

Apostem per l'ús de cera vegetal de soja i la fragància és vegana ja que rebutgem tot tipus de maltractament i explotació animal.

Descobreix més a la secció de Sostenibilitat