Enviaments i devolucions

Enviaments

Cost d'enviament

Els costos d'enviament del producte són de 2,25€ a la Península Ibèrica.

5,97€ a Illes Balears.

No s'envien productes a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

Temps d'entrega

L'entrega la realitza GLS i té un període de 24-72 hores hàbils.

 

GLS

El termini de lliurament compta des que GLS recull la comanda al nostre centre logístic fins que el lliura a l'adreça indicada. Podrà saber quan s'ha recollit la seva comanda en el moment que rebi un correu electrònic de confirmació de GLS. Les comandes s'entreguen en dies feiners entre les 9:00 a.m. i les 7:00 p.m.

Confirmació de correu electrònic

Quan la seva comanda surti del magatzem, rebrà un correu de confirmació de GLS. En aquest correu electrònic apareixerà un enllaç amb el qual podrà realitzar el seguiment del paquet i conèixer l'estat de la comanda en tot moment.

Canviar l'adreça de lliurament

Quan rebi la confirmació de GLS, tindrà l'opció de canviar el lloc i la data de lliurament. Això sí, cal fer-ho com més aviat millor, perquè si la comanda ja està en distribució no podrà canviar-la.

Recollir el meu paquet a delegació o punt de recollida

Quan rebi el correu electrònic de confirmació de GLS, podrà canviar el lloc de lliurament per una delegació de GLS o un punt de recollida.

Seguiment de la meva comanda

Quan s'enviï la seva comanda, rebrà un correu electrònic de l'empresa d'enviament amb un enllaç de seguiment, a través del qual podrà rastrejar la seva comanda en tot moment. Si vol cancel·lar una comanda, escriviu-nos a info@olors.es. Si la comanda encara no ha sortit del nostre magatzem, podem cancel·lar-la i se li reemborsarà l'import total de la compra.

 

Devolucions

Disposa de 14 dies naturals des de l’entrega de la comanda per tornar els productes que estiguin defectuosos o trencats.

Per tal de poder gestionar la devolució, envia’ns un correu electrònic a info@olors.es amb tots els detalls de la comanda i el motiu de la devolució, i et direm com procedir.

Un cop hàgim rebut l’article, realitzarem la tramitació en un termini de 5 dies hàbils i t’enviarem el mateix producte que vas sol·licitar. En el cas que hagis sol·licitat un reemborsament, l’abonament es realitzarà mitjançant la mateixa forma de pagament amb la qual s’hagi realitzat la compra.

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a OLORS (producte defectuós o trencat), ens farem càrrec del cost d’enviament associat a la devolució.

 

Desistiment

Tens dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies hàbils sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies hàbils del dia que vas adquirir l’article. Els productes s’han de tornar en bon estat, tal i com van ser entregats, en el seu embalatge original, sense haver estat oberts o danyats.

Per exercir el dret de desistiment, hauràs de notificar a OLORS per escrit la teva decisió de rescindir el contracte dirigint-te  a corre electrònic info@olors.es, adjuntant el Formulario de Desistimiento que hauràs d’omplir i reenviar-nos.

En el cas que la devolució sigui per causes no imputables a OLORS (per un error en realitzar la compra o perquè no t’agrada l’espelma), hauràs de fer-te càrrec del cost d’enviament de la devolució.

Caldrà conservar un justificant expedit per l’Oficina de Correus que acrediti l’enviament del paquet a OLORS, ja que no ens fem responsables d’aquest fins que no l’hàgim rebut.

Un cop hàgim rebut l’article, realitzarem la tramitació en un termini de 5 dies hàbils. En el cas que hagis sol·licitat un reemborsament, l’abonament es realitzarà mitjançant la mateixa forma de pagament amb la qual s’hagi realitzat la compra. Si vols un article diferent, serà necessari sol·licitar el reemborsament i realitzar una nova comanda.

 

No reemborsarem el pagament en els següents casos:

  • Productes danyats per mal ús o negligència
  • Productes no comprats a la web OLORS Olfactive Studio
  • Productes usats o que el seu embalatge hagi estat manipulat i danyat